Hallo, ik ben  John RH Heenes. In mei 2002 is HeBO door mij opgericht. 

HeBO leidt u of uw personeelsleden op tot volwaardige bedrijfshulpverleners.
De bedrijfshulpverlener is eigenlijk de spil waar het om draait als het gaat om een mogelijk incident. De BHV-er zorgt voor een veilig heenkomen van personeel en derden die zich in het gebouw bevinden, de BHV-er zal dus moeten beschikken over een zodanige deskundigheid dat de veiligheid in het bedrijf wordt gegarandeerd. In dat kader zal de BHV-er zodanig moeten worden opgeleid dat de aantal taken naar behoren worden vervult. 

De cursussen worden door HeBO door het hele land verzorgd. De instructiemiddelen die worden gebruikt zijn up to date en de theorie tijdens opleiding wordt gegeven in de vorm van presentatie op een projectie scherm.

De cursussen staan onder auspiciën van het NIBHV  en Oranje Kruis.


2 Daagse Basiscursus BHV. 

Locatie: De cursus kan extern worden verzorgd, d.w.z. niet op het bedrijf maar hiervoor zijn door heel Nederland goede locaties mogelijk met een goede verzorging, maar indien gewenst kan het ook incompany, waar dan ook het praktijkgedeelte zal plaatsvinden. Geheel afgestemd op uw wensen. 


Tijdens een 2 daagse cursus of een Digitale E-learnings cursus + 1 praktijkdag, worden de kandidaten tot adequate BHVers opgeleid, zodat de veiligheid in uw bedrijf  kan worden gewaarborgd.
Onomstotelijk verbonden aan deze opleiding is dat er jaarlijks een herhalingsdag zal plaatsvinden met op maat gerichte praktijk- oefeningen. De kennis van de bedrijfshulpverleners zal daardoor op niveau blijven.


‍ Ik hoop u of uw personeel spoedig op een cursus van mij te ontmoeten. 


Bedrijven die door HeBO zijn opgeleid:
Den Hartogh Transport en Logistiek
Ooms makelaars
v Doorn bakkerijen
Boasso Cleaning (Botlek)
en nog vele anderen.